Önce Sağlık - 17 Temmuz 2019

Ülke TV’de yayınlanan Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programının bu bölümdeki konukları Akupunktur Uzmanı Dr. Faruk Öncel, Ağız ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Nihat Tanfer oldu.

Önce Sağlık programına konuk olan Dr. Faruk Öncel, akupunktur ile ilgili izleyicilerden gelen, “Akupunktur nedir? Akupunktur nasıl yapılır? Akupunktur neye iyi gelir? Sigara nasıl bırakılır? Sigarayı bırakma yöntemleri nelerdir?” sorularını cevapladı.

Dr. Faruk Öncel, akupunktur yöntemiyle sigaranın bırakılabileceğini, kilo alma gibi sorunların olmayacağını açıkladı.

Programın diğer konuğu Ağız ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Nihat Tanfer ise diş eti çekilmesi, diş kayıpları ve implant ile ilgili bilinmesi gerekenleri izleyiciye aktardı.

Dr. Nihat Tanfer, diş eti problemlerinin hafife alınmayacak kadar ciddi problemler olduğunu, diş eti problemlerinden başlayan sorunların çene kemiğine yayılabileceğine ve yayıldıktan sonra çene kemiği kayıpları olabileceğini belirtti.

İmplant yapılabilmesi için üç boyutlu bir çene kemiği olması gerektiğini söyleyen Tanfer, yeterli kemik olmadığı zaman implantın başarılı olamayacağını aktardı.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet