En Sıradışı - 4 Temmuz 2019

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ve Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ile Japonya’daki G-20 zirvesi ve sosyal medyadaki provokasyonlar masaya yatırıldı.

Hasan Öztürk Amerika’nın Japonya’daki etkisine değinerek “Amerika Japonya’da hala işgalci. Altmış beş bin askeri var. Bazı şehirlerde İngilizce konuşuluyor ve yaşlıların söylediği asker vergisi diye bir vergi var. O alınan verginin tamamı Amerikan askerlerini doyurmak için alınan bir vergi. Bundan rahatsız oluyorlar” açıklamasında bulundu.

Turgay Güler ise, başörtülü kadınlara yapılan provokasyonlarla ilgili olarak , “Bunların birer proje olduğunu düşünüyorum, kendiliğinden geliştiğine inanmıyorum. Mesela seçim sürecinde birtakım medya organları dahil olmak üzere bir başörtülü kadını linç ettiler. Bunların her birini bilinçli olarak yapıyorlar. Ötekileştiriyorlar, nefret objesi haline getiriyorlar.” değerlendirmesinde bulundu. 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet