Konuşacaklarımız Var - 4 Mayıs 2019

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu tasavvuftan mitolojiye, tarihten sanata kadar birbirinden farklı konu başlıklarının değerlendirildiği Konuşacaklarımız Var’a bu bölüm Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Doç. Dr. Orhan Gürsu ve yazar İsmail Acarkan konuk oldu.

Üzerinde çok fazla düşünülmeyen, konuşulmayan konuları Orhan Karaağaç, alanında uzman isimlerle birlikte ‘Konuşacaklarımız Var’ diyerek masaya yatırıyor. Bağımlılık, irade ve din kavramlarının konuşulacağı programda; Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Doç. Dr. Orhan Gürsu ve yazar İsmail Acarkan ağırlandı. İnsanları yanlışa sürükleyen zararlı alışkanlıklardan, bağımlılık ve irade konularına dair merak edilen konulara ışık tutuldu.

Programda ayrıca ‘’İnsan neden bağımlı hale gelir? Bağımlılıkta kişilik mi etkili, beyin mi? Bağımlılık karşısında beynin hangi bölümlerinde neler oluyor? Bağımlılık beyne nasıl zarar veriyor? Bağımlılıktan kurtulmanın yolları nelerdir? Bütün bağımlılıklar tehlikeli mi? İnsan, iradesi nasıl güçlenir?’’ gibi sorular cevaplandı.

Tasavvuftan edebiyata, tarihten mitolojik hadiselere kadar farklı konu başlıkları her Cumartesi 22.00’de ‘Konuşacaklarımız Var’ ile Ülke TV’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol