En Sıradışı - 21 Mart 2019

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ve Araştırmacı Yazar Mustafa Şen ile yerel seçimler ve FETÖ - PKK işbirliği masaya yatırıldı.

Mustafa Şen, beka sorunuyla ilgili olarak “15 Temmuz’u üç gün önce yaşamış bir milletin evlatlarının bir kısmı nasıl bu ülkede beka sorunu yok diyebilir. Beka meselesi var, ama bizim yerel seçim bağlamında başka sorunlarımız da var. Beka sorunu CHP iktidarında da vardı, ondan öncesinde de vardı. AK Parti’nin yapmaya çalıştığı şey bunu en aza indirmek” açıklamasının ardından Ahmet Kekeç ise “2013 ile 2019 yılları arasında yaşadığımız olaylardan bir tanesi 15 Temmuz. 2013 Gezi’den itibaren bir sürü şey yaşamışız, bunlara rağmen Türkiye’nin beka sorunu yoktur, alt tarafı bir yerel seçim, bunu kim söylerse söylesin o alçaktır, haindir. İster yerel seçim olsun, ister genel seçim olsun her seçim Türkiye’nin bekasına ilişkin seçimlerdir” ifadelerini kullandı.

Programda Turgay Güler ise 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinerek “Son düzlükteyiz, ciddi bir sürece giriyoruz. Bunların hepsi milletin gözünün önünde oluyor. Allah düşmana, düşmanla kol kola girene fırsat vermesin” sözlerini dile getirdi.

YORUMLAR 2
  • Hacer Koca 08.08.2019 18:05
    AMİN ALLAHIM birbirilerine düşürsün INŞALLAH
  • Anonim 23.03.2019 16:14
    Cok Güzel Anlatmışsınız. Gercekden cok iyi konulara deyinmişsiniz. Bunlar Bu Ülkenin Başına Gelsin. Vallahi Billa Tallahi bu Ülke Batmazsa Avrupa Köpeği Fetö Köpeği Olmazsa En adiyim..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet