En Sıradışı - 7 Mart 2019

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ve Araştırmacı Yazar Mustafa Şen ile yerel seçimler, Türkiye’nin beka sorunu, terörle mücadele ve 28 Şubat darbesi masaya yatırıldı.

Ahmet Kekeç, belediyelerin uygulaması gereken sosyal sorumluluklarla ilgili “Belediye başkanı adayları projeleriyle yarışsınlar, bunlar doğru şeyler. Ülkenin bir bölümünde yaşayan insanlar aidiyet duygusu hissetmiyorlar. Bunu belediyeler geliştirecekleri sosyal projelerle düzeltebilir. Ama bu sadece belediyelerin ya da iktidarın problemi değil. Türkiye’deki bütün siyasi partilerin üzerinde düşünecekleri bir konu olmalı” ifadelerini kullandı.

Güler, Amerika’nın Türkiye üzerine oynadığı oyunlara değinerek “Tam altı yıldır bu ülke saldırı altında. Bunu inkar etmek, bunu yok saymak körlük değilse hainliktir. 15 Temmuz’da bu ülkede Amerika darbe yapmak istedi, bunu gizlemiyor. Kemal Bey bunu gizlemeye çalışıyor. Ekonomik saldırı, 17 - 25 Aralık, tüm bunların hepsi Türkiye’ye saldırmak ama Kemal Bey inkar ediyor. Amerika eğer içerde kendisine müttefik bulamasa istediği kadar saldırsın, başarılı olamayacak” açıklamasında bulundu.

Güler, Türkiye’deki beka sorununa da değinerek “Bu ülkenin bir beka sorunu vardır. Bu ülkede beka sorunu yok diyenlerden biri de Temel Karamollaoğlu’dur. Beka sorunu yok diyen Temel Karamollaoğlu, Necmettin Erbakan’ın koltuğunda oturduğunu iddia ediyor” sözlerini dile getirdi.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet