En Sıradışı - 14 Şubat 2019

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ve Araştırmacı Yazar Mustafa Şen ile tanzim satışı ve yerel seçimler masaya yatırıldı.

Hasan Öztürk, tanzim satışlarıyla ilgili olarak “Devlet şu anda baktı ki birtakım fırsatçılar var, bu fırsatçıların önüne geçmek için müdahale ediyor. Müdahale ettiğinde kar amaçlı olarak satış yapmıyor. Şu anda AK Parti belediyelerinin kurmuş olduğu tanzim satış noktalarında kar amaçlı satılmıyor. Bu öyle bir şey getiriyor ki, diğer satıcıların kendilerine çeki düzen vermesine neden oluyor” açıklamasında bulundu.

Turgay Güler “İnsanlar pazara çarşıya gidip ürünleri alamaz olmuşlardı. Erdoğan bunu fark etti, bu işe el attı, tanzim satışlar kuruldu ve bir nebze sorun çözüldü” ifadesini kullandı.

Mustafa Şen ise CHP ile ilgili olarak “CHP’yi kim yönetiyor, bu sorunun cevabı çok basit. Deniz Baykal’ı oradan bir kumpasla kim indirdi ve yerine Kılıçdaroğlu’nu kim getirdiyse CHP’yi o hala yönetmeye devam ediyor” sözlerini dile getirdi.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet