Hollanda Eredivisie Ligi Maç Özetleri - Zwolle-Feyenoord Maçı Tanıtımı 19 Ocak 2019

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA İKİNCİ YARI MAÇLARI BAŞLIYOR

Avrupa’nın en heyecan verici ligleri arasında yer alan Eredivisie Hollanda Ligi maçları verilen devre arasının ardından tekrar başlıyor, bu heyecan verici mücadeleler Ülke TV’den ekrana geliyor.

Avrupa futboluna yön veren birçok takımın yer aldığı Hollanda Ligi’nde heyecan veren mücadeleler verilen devre arasının ardından hız kesmeden sürüyor. Futbolseverler PSV, Ajax ve Feyenoord gibi Hollanda futbolunun güçlü kulüplerinin şampiyonluk için yarıştığı dev karşılaşmaları Ülke TV’den takip etmeye devam edecek.

Bu hafta Hollanda Ligi’nin güçlü temsilcisi Feyenoord düşme hattında bulunan Zwolle deplasmanına konuk oluyor. Kadrosunda yıldız futbolcular barındıran Feyenoord 19 Ocak Cumartesi günü 21:45’te 3 puan için Zwolle deplasmanına çıkıyor. Düşme hattında bulunan ve bu kötü gidişe dur demek isteyen Zwolle ise güçlü rakibinden puan alarak düşme hattından kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

 

Her hafta birbirinden zorlu mücadelelerin yaşandığı, dünyaca ünlü futbolcuların sahne aldığı 121 yıllık futbol kültürüne sahip olan Hollanda Ligi maçları canlı yayınlarla Ülke TV’de.

 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet