Konuşacaklarımız Var - 5 Ocak 2019

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu tasavvuftan mitolojiye, tarihten sanata kadar birbirinden farklı konu başlıklarının değerlendirildiği Konuşacaklarımız Var’a bu hafta Prof. Dr. Cihan Piyadeoğlu, Doç. Dr. Erkan Göksu ve gazeteci yazar Yusuf Kaplan konuk oldu.

Üzerinde çok fazla düşünülmeyen, konuşulmayan konuları Orhan Karaağaç, alanında uzman isimlerle birlikte ‘Konuşacaklarımız Var’ diyerek masaya yatırıyor. Programda bu hafta Prof. Dr. Cihan Piyadeoğlu, Doç. Dr. Erkan Göksu ve gazeteci yazar Yusuf Kaplan ağırlandı. Selçuklu Devleti’ne yaptığı katkıları ile tarihe geçen, Selçukluya vezirlik yapan Nizâmülmülk’ün hayatı konuşuldu. Ayrıca yaşadığı dönemde yazdığı Siyasetname eseri ile öne çıkan, devlet yönetimine dair görüşleri ile siyasete yön veren Nizâmülmülk’e dair merak edilenler Orhan Karaağaç ve konuklarıyla birlikte derinlemesine işlendi.

Tasavvuftan edebiyata, tarihten mitolojik hadiselere kadar farklı konu başlıkları her Cumartesi 22.00’de ‘Konuşacaklarımız Var’ ile Ülke TV’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol