Konuşacaklarımız Var - 10 Kasım 2018

Üzerinde çok fazla düşünülmeyen, konuşulmayan konuları Orhan Karaağaç, birbirinden değerli konukları ile birlikte ‘Konuşacaklarımız Var’ diyerek masaya yatırıyor. Konuşacaklarımız Var’da bu hafta 23 Kasım’da gösterime girecek ‘Deliler Fatih’in Fermanı’ filminin oyuncularından Mehmet Ali Karakuş, Cem Uçan, Batın Uçan ve Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal ağırlandı.

Orhan Karaağaç bu hafta ‘Deliler Fatih’in Fermanı’ film ekibi ile birlikte sinema ve Osmanlı tarihine dair keyifli bir sohbete ev sahipliği yapacak. Filmin oyuncularından Mehmet Ali Karakuş, Cem Uçan, Batın Uçan, Senarist Mustafa Burak Doğu ve Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal Konuşacaklarımız Var’a konuk oldu. 23 Kasım'da izleyici ile buluşmak için gün sayan Deliler Fatih’in Fermanı’nın yönetmenliğini Osman Kaya üstlenirken, Erkan Petekkaya, İsmail Filiz, Yetkin Dikinciler, Nur Fettahoğlu ve Rüzgar Aksoy gibi ünlü isimlerde filmde başrollere hayat veriyor.

Fatih Sultan Mehmet'in, Eflak Voyvadası Vlad Tepeş'in bölge halkına yaptığı zulme durdurmak için kurduğu ‘Deliler’’ süvari birliğinin mücadelenin anlatıldığı ‘Deliler Fatih’in Fermanı’ filminin çıkış noktası, yapım aşaması ve oyuncu kadrosu hakkında merak edilenler Konuşacaklarımız Var ile Ülke TV’de…

Tasavvuftan edebiyata, tarihten mitolojik hadiselere kadar farklı konu başlıkları her Cumartesi 22.00’de Konuşacaklarımız Var ile Ülke TV’de.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol