İnce Fikir - 11 Kasım 2018

Gündeme dair konuları, gözden kaçan mevzuları kadın gözüyle Gazeteci Fadime Özkan ve Hukukçu Özlem Zengin ‘İnce Fikir’li konuklarıyla Ülke TV ekranlarına taşıyacak. İnce Fikir’de bu hafta dünyanın unuttuğu savaşın ülkesi Yemen’de yaşanan acı tablo, Dr. Veysel Kurt ve Sadakataşı Derneği Başkanı Kemal Özdal ile masaya yatırıldı.

Gazeteci Fadime Özkan ve Hukukçu Özlem Zengin’in hazırlayıp sunduğu, hayatı ve hakikati ıskalamamak isteyenlerin programı İnce Fikir Ülke TV’de… Yemen’de yaşanan iç savaş ve sonrasındaki sosyo ekonomik duruma dair Dr. Veysel Kurt ve Sadakataşı Derneği Başkanı Kemal Özdal ile konuşuldu. Dünyanın görmezden geldiği Yemen’de, çocukların ve sivil halkın yaşadığı zulüm hakkında derinlemesine bir program gerçekleşti.

Programda ayrıca ‘’Birleşmiş Milletler verilerine göre dünyanın en kötü hayat standartlarına sahip olan Yemen’de neden çözüm üretilmiyor? Yemen’de barış ortamının sağlanması için hangi şartlar yerine getirilmeli? Açlık ve sağlık koşullarının yetersizliği yüzünden her gün onlarca çocuğun öldüğü Yemen için neden Batılı ülkeler sessiz kalıyor?’’ gibi sorulara yanıt arandı.

İnce Fikir her Pazar 12.15’te canlı yayınla Ülke TV ekranlarında…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet