En Sıradışı - 1 Kasım 2018

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ve Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ile Kılıçdaroğlu’nun yatırım karşıtlığı, Mine Kırıkkanat’ın tehdidi ve Mardin’deki terör operasyonu masaya yatırıldı.

Ekrem Kızıltaş, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak “Cemal Kaşıkçı ile alakalı söylediği şey uluslararası hukuk diye bir şeyi hiç bilmediğini, diplomasiyi, konsolosluk binasının ne olduğunu hiç bilmediğini gösteriyor gibi. Bu kadar saf değildir. Bu adam bunların böyle olmadığını bilir ama bir şey söylemesi lazım” açıklamasında bulundu.

Turgay Güler, Mine Kırıkkanat’ın konuşması sırasında programı sunan Uğur Dündar’a tepki göstererek “Benim ciddiyetle ele alıp tepki göstereceğim kısım şurası, 28 Şubat’ta mağdur edilen milyonlarca vatan evladının bu mağduriyetinde rolü olan programı sunan Uğur Dündar keyif alarak bunları izliyor.” sözlerini dile getirdi.

Ayrıca Kızıltaş, Mine Kırıkkanat’ın konuşmasıyla ilgili olarak “Bunlar maalesef zavallı insanlar, bir mahalleye mensuplar, o mahallede böyle konuşmazlarsa o mahalle tarafından dışlanacaklarının, küçük görüleceklerinin, laf işiteceklerinin farkında oldukları için çıkıp saçmalıyorlar. İşte o programı yapan kişi de bu şekilde saçmalayabilecek birisini bulduğunda oraya getiriyor ve konuşturuyorlar” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet