Önce Sağlık - 15 Ekim 2018

Ülke TV’de yayınlanan Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programının bu bölümdeki konuğu İç Hastalıkları ve Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Didem Taştekin oldu.

Programda bu bölüm, kanserde erken teşhis ve tedavisi konuşuldu.

Önce Sağlık programına konuk olan İç Hastalıkları ve Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Didem Taştekin, pankreas kanseri ile ilgili izleyicilerden gelen, “Kanser nedir? Kanser neden olur? Pankreas kanseri nedir? Pankreas kanseri neden olur? Pankreas kanserinin belirtileri nelerdir?” sorularını cevapladı.

Doç. Dr. Didem Taştekin, birçok kanserin erken belirti verdiğini, pankreas kanserinin erken belirti vermediğini, aniden ortaya çıkabileceğini belirtti. Taştekin pankreas kanserinde halsizlik, zayıflama, iştahsızlık, kilo kaybı gibi belirtiler olduğunu aktardı.

Didem Taştekin, pankreas kanserinin genelde kırk beş yaşın üzerindeki kişilerde görüldüğünü, erken tanıda tedavi edilme şansının olduğunu söyleyerek izleyicileri bilgilendirdi.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu deneyimli haberci Emel Aktan’ın yaptığı Önce Sağlık her gün 12:15’de Ülke TV ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet