Önce Sağlık - 25 Temmuz 2018

Ülke TV’de yayınlanan Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programının bu bölümdeki konukları Ağız ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Nihat Tanfer ve Dt. Cemile Yavuz Erdemir oldu.

Dr. Nihat Tanfer, diş eti çekilmesi, diş kayıpları ve implant ile ilgili izleyicilerden gelen, “Diş eti çekilmesi nedir? Diş eti çekilmesi nasıl tedavi edilir? İmplant nedir? İmplant nasıl yapılır? Dişlerin tamamına implant yapılabilir mi?” sorularını cevapladı.

Dr. Nihat Tanfer, çene kemiği erimesinin son zamanlarda çok sık görüldüğünü ve bunun tedavisinin mümkün olduğunu söyledi. Tanfer, çene kemiği eridikten sonra yerine tekrar kemik yapıldığında yüzdeki sarkıklığın yok olacağını, daha estetik bir görünüm olacağını belirtti.

Nİhat Tanfer, implant uzun veya sinire yakın bir şekilde yapılırsa bunun sıkıntıya sebep olabileceğini ve alt çenede uyuşma olabileceğini söyleyerek izleyicilerin akıllarına takılan soruları cevapladı.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu deneyimli haberci Emel Aktan’ın yaptığı Önce Sağlık her gün 12:15’de Ülke TV ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet