Önce Sağlık - 22 Nisan 2018

Ülke TV’de yayınlanan Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programının bu bölümdeki konuğu Uzman Psikolog Alanur Özalp oldu.

Programda, çocuklarda dikkat dağınıklığı, hiperaktivite ve alt ıslatma tedavisi konuşuldu.

Önce Sağlık programına konuk olan Uzman Psikolog Alanur Özalp, dikkat dağınıklığı, hiperaktivite ve alt ıslatma tedavisi ile ilgili izleyicilerden gelen, “Dikkat dağınıklığı nedir? Dikkat dağınıklığı nedenleri nelerdir? Hiperaktivite nedir? Hiperaktivitenin belirtileri nelerdir? Hiperaktivite nasıl tedavi edilir? Altı ıslatma nedir? Alt ıslatmanın nedenleri nelerdir? Alt ıslatma nasıl tedavi edilir?” sorularını cevapladı.

Uzman Psikolog Alanur Özalp, alt ıslatma probleminin iki yaşından sonra kendiliğinden ortadan kalkması gerektiğini, hala devam ediyorsa bir yardım alınmasını tavsiye etti.

Alt ıslatma probleminin büyük yaşlarda olan kişilerde de görüldüğünü ve çok sıkıntı çektiklerini belirten Özalp, yaş kaç olursa olsun bu problemin çok hızlı tedavi edildiğini ve kalıcı sonuçların olduğunu söyleyerek izleyicilerin akıllarına takılan soruları cevapladı.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu deneyimli haberci Emel Aktan’ın yaptığı Önce Sağlık her gün 12:15’de Ülke TV ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet