En Sıradışı - 16 Kasım 2017

Gazeteci Turgay Güler’in sunumu ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, Sabah Gazetesi yazarı Salih Tuna ve Gazeteci yazar Yusuf Ziya Cömert’in yorumlarıyla ekrana gelen ‘’En Sıradışı’’ Ülke TV ekranına geldi.

Turgay Güler programa, geçtiğimiz günlerde Sıradışı Tarih Programında İzmir Marşıyla Kılıçdaroğlu’na meydan okumasının “Güler İzmir Marşı’nı okudu” diyip bunun üzerinden ucuz algı operasyonu oluşturanlara tepki gösterdi. Programı kırpıp sadece İzmir Marşı’nın söylendiği kısmı verenlere karşı Turgay Güler, İzmir Marşı öncesini ve sonrasını En Sıradışı programında yayınladı. Daha sonra Güler “İzmir Marşı’nı okumakla Atatürkçülük olmuyor” dedi.

Programda Atatürk ve Atatürkçülük konusu devam ederken Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk; “Benden Atatürkçü olmaz ama Atatürk düşmanı da olmaz” dedi. Sabah Gazetesi yazarı Salih Tuna ise “NATO VE ABD’nin yanında durarak Atatürkçü olunmaz” diyerek tepkisini gösterdi.

Programda ayrıca, İzmir Marşı’nın aslının Kafkasya Marşı olduğu, Tanal’ın PKK propagandası ve Kılıçdaroğlu döneminde SSK konuları ele alındı.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet