Sıradışı - 9 Nisan 2017

Sakarya Serdivan'dan canlı yayınla ekrana gelen Sıradışı programında Turgay Güler ve konukları Hasan Öztürk, Savcı Sayan, Ahmet Kekeç ve Salih Tuna ile birlikte Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi konuşuldu.
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sıradışı - 10 Nisan 2019

Ülke TV’de ekrana gelen Sıradışı programında bu bölüm Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ve Ankara’dan bağlanan Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ile birlikte yerel seçim sonuçları masaya yatırıldı.

Emin Pazarcı, seçim sonuçlarındaki usulsüzlük ile ilgili olarak “Burada artık tartışılması gereken şu, Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezi, Kemal Kılıçdaroğlu bu işin neresinde, bence buna bakmak lazım. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi’nde panik halinde oyları saydırmamaya ve itirazları reddettirmeye çalışan bir yapı var. Bence yapılması gereken bu seçimlerin bir an önce iptal edilmesi” ifadelerinin ardından Nuh Albayrak ise “Karşı karşıya olduğumuz durum, bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti’nde hiçbir seçimde yaşanmamış bir durum. Bu bahsedilen fark kesinlikle bu seçimin sonucu değil, bunun aydınlatılması lazım” açıklamasında bulundu.

Programda ayrıca Emin Pazarcı, seçim sonuçlarındaki operasyonlara değinerek “Bu işin bir de dış boyutu var, şunları da düşünmek lazım, yapılan soruşturmalarda herhalde şu sorunun da cevabı alınacak. Batı neden bu kadar zorluyor. FETÖ’cüler bu işin neresinde. Gerçekten son derece büyük, Türkiye’nin de güvenliğini tehdit edebilecek noktada bir operasyonla karşı karşıyayız. Bu işi deşmek lazım, algılara izin vermemek lazım” sözlerini dile getirdi.

Sıradışı - 10 Nisan 2019
Sıradışı - 8 Mayıs 2019

Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu Sıradışı programında bu bölüm Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ve Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ile birlikte İstanbul seçiminin yenilenmesi ve CHP’nin algı operasyonu masaya yatırıldı.

Gazeteci Turgay Güler, yerel seçimlerdeki oyunlara değinerek “31 Mart seçimlerinde İstanbul’da büyük bir organize hırsızlık, yolsuzluk yapılmış ve bu ortaya çıkmış, YSK’da bunun üzerine seçimi iptal etmiş. Bunu yapanların sokağa çıkamaması, yüzlerinin kızarması, utanmaları, toplum içine çıkamaması lazım, ama kalktılar şimdi ‘Niye ilçeleri de iptal etmediler’ diye başka bir tarafa çektiler tartışmayı. Sürekli aynı şeyi yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

Emin Pazarcı, Türkiye üzerine oynanan oyunlarla ilgili olarak “Bütün mesele Türkiye’yi karıştırmak, yeni bir oyun oynanıyor. İstanbul’daki mesele İstanbul seçimi olmaktan çıktı. Türkiye’ye diz çöktürme, Tayyip Erdoğan’a ilk tökezlemeyi yaşatmak için yapılan bir oyun, kurulan bir kumpas haline geldi” açıklamasında bulundu.

Programda ayrıca Güler, Amerika’nın Türkiye’yi tehdit etmesine değinerek “Bugün 15 Temmuz’un arkasında Amerika’nın olduğunu biliyoruz. Bugün Türkiye’ye yönelik ekonomik saldırıların kaynağının yine Amerika olduğunu biliyoruz. Bugün Türkiye’ye S-400 meselesi yüzünden yapmadıkları kalmadı, bunu biliyoruz. Biz Amerika ile onurlu bir müttefiklik için yıllardır uğraş veriyoruz ama Amerika sürekli bize bir kazık atma derdinde. Bugün Doğu Akdeniz’de doğalgaz çıkaracağız, hakkımız olanı yapacağız, Amerika’nın yine bize nasıl tehditler yaptığını biliyoruz” sözlerini dile getirdi.

Sıradışı - 8 Mayıs 2019
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet