Sıradışı - 1 Mart 2017

Sıradışı programında Turgay Güler konukları Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Ömer Özkaya ve Kayahan Uygur ile birlikte gündemde yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sıradışı - 10 Nisan 2019

Ülke TV’de ekrana gelen Sıradışı programında bu bölüm Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ve Ankara’dan bağlanan Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ile birlikte yerel seçim sonuçları masaya yatırıldı.

Emin Pazarcı, seçim sonuçlarındaki usulsüzlük ile ilgili olarak “Burada artık tartışılması gereken şu, Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezi, Kemal Kılıçdaroğlu bu işin neresinde, bence buna bakmak lazım. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi’nde panik halinde oyları saydırmamaya ve itirazları reddettirmeye çalışan bir yapı var. Bence yapılması gereken bu seçimlerin bir an önce iptal edilmesi” ifadelerinin ardından Nuh Albayrak ise “Karşı karşıya olduğumuz durum, bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti’nde hiçbir seçimde yaşanmamış bir durum. Bu bahsedilen fark kesinlikle bu seçimin sonucu değil, bunun aydınlatılması lazım” açıklamasında bulundu.

Programda ayrıca Emin Pazarcı, seçim sonuçlarındaki operasyonlara değinerek “Bu işin bir de dış boyutu var, şunları da düşünmek lazım, yapılan soruşturmalarda herhalde şu sorunun da cevabı alınacak. Batı neden bu kadar zorluyor. FETÖ’cüler bu işin neresinde. Gerçekten son derece büyük, Türkiye’nin de güvenliğini tehdit edebilecek noktada bir operasyonla karşı karşıyayız. Bu işi deşmek lazım, algılara izin vermemek lazım” sözlerini dile getirdi.

Sıradışı - 10 Nisan 2019
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet