Sıradışı - 07 Aralık 2016

Turgay Güler'in sunduğu Sıradışı programında bu hafta konukları Ebubekir Sofuoğlu ve Kayahan Uygur ile döviz spekülasyonu üzerine konuşuldu.
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sıradışı - 24 Nisan 2019

Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu Sıradışı programında bu bölüm Yönetmen – Oyuncu Ahmet Yenilmez ve Ankara’dan bağlanan Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı ve sosyal medyadaki algılar masaya yatırıldı.

Emin Pazarcı, Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde yapılan saldırıya değinerek “Çubuğu biliyoruz. O bölge en çok şehit veren bölgelerimizden birisi. Herhalde sayın Kılıçdaroğlu’nu uyardılar, orada ciddi sıkıntılar çıkacağını bile bile gitti. Yani bir gerilimin üzerine üzerine gitti. Sayın Kılıçdaroğlu, sürekli şehit cenazelerine giden, oralarda boy gösteren bir figür olsa, buraya da gitti diyeceğiz ama gitmiyor. Rahat yerlere gitmedi, en sıkıntılı yere gitti. İstanbul’da İmamoğlu’nun miting yaptığı bir günde gitti. Normal olan, İstanbul’da böyle bir mitingde olması gerekirdi. Ama özellikle pek de alışık olmadığımız şekilde oradaki şehit cenazesine gitti. Kılıçdaroğlu’nun bizden daha ferasetli olması lazım, ülkeyi yönetme iddiası içinde olan bir isim, koskoca bir siyasi partinin genel başkanı ve kendisine de birtakım bilgiler ulaştı, buna rağmen gitti. Köyün girişinde oradaki sıkıntıyı gördü, buna rağmen direndi, buna rağmen cenaze merasimine katıldı, tepkilere rağmen orada yürümeye başladı. Adeta gelin bana saldırın diye bir davetiye çıkardı. Ben kesinlikle bu olayı tasvip etmiyorum. Protesto edebilirsiniz ama yumruk hoş olmadı. Ayrıca zaten o atılan yumruk burada provokasyon yapanların, bu olayı provoke edenlerin de ekmeğine yağ sürdü” açıklamasında bulundu.

Ayrıca Pazarcı, Türkiye’nin artık Batı’lı devletlere karşı sessiz kalmamasıyla ilgili olarak “Türkiye, ne zaman batılı emperyalist güçlere karşı sesini yükseltmedi, ne zaman ki onlara teslim oldu, Türkiye’den iyisi olmadı. Bugün milli meselelerde milli tavırlar alıyoruz, NATO’dan çıkarılmakla tehdit ediliyoruz” sözlerini dile getirdi.

Sıradışı - 24 Nisan 2019
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet