Dünyanın Tadı - Bergama | 17 Ekim 2020

Yasin Esirgenç’in sunduğu Dünyanın Tadı, İstanbul ve çevre illerdeki birbirinden önemli lezzet duraklarından evlere konuk oluyor. Dünyanın Tadı ekibi bu bölüm İzmir Bergama'dan evlere konuk oldu.

Yasin Esirgenç’in sunumuyla ekrana gelen Dünyanın Tadı, seçkin mutfaklardan öğrendikleri muhteşem tarifleri ekrana taşımaya devam ediyor. Yeni tarifler denemek isteyenlerin ilham aldığı Dünyanın Tadı bu bölüm İzmir’in geleneksel lezzetlerini izleyicilerle buluşturdu. Dünyanın Tadı ekibi ilk olarak kozalak reçelinin yapılışını ekrana getirdi. Ardından diğer bir yöresel lezzet olan çığırtma tarifi izleyicilerle paylaşıldı. Dünyanın Tadı ekibi bölgenin yetenekleri ustalarından biriyle Bergama köfte yapılışını ekrana getirdi. Daha sonra yöre sakini kadınlarla birlikte yaprak sarması yemeği yapılırken, diğer yöresel lezzetlerden ciğer sarma ve aşure tarifleri de ekrana geldi.   

Soslu yemekler, deniz ürünleri, tatlılar, acılar… Dünya ülkelerinden en farklı lezzetler Yasin Esirgenç’in sunumuyla her Cumartesi saat 15:20’de ‘’Dünyanın Tadı’’ programı ile Kanal 7’de…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet