Masum - 211. Bölüm

Masum’da bugün Urmila Kokila’nın attığı tokatın intikamını sert bir şekilde almayı kafasına koyar. Urmila Mira’ya gerçekten zarar verecek mi? Ekranların sevilen dizisi Masum - Saathiya 19 Ekim Pazartesi günü yayınlanan son bölüm 211. bölümüyle izle7.com'da.

211. Bölüm

Kokila Mira’ya karşı kötü davranan Urmila’ya tokat atar. Bu hamle karşısında şok olan Urmila intikam almaya karar verir. Gopi ve kızı Mira’yı evden attırmaya yemin eden Urmila harekete geçer. Mira’nın doğum gününde ona büyük bir tuzak kurmak isteyen Urmila gizlice Modi ailesinin evine girer. Rashi annesini bir anda karşısında görünce çok şaşırır. Annesinin Mira’ya zarar vereceğini öğrenen Rashi böyle bir şey yaparsa asla onunla konuşmayacağını söyler. Urmila Mira’ya gerçekten zarar verecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 15:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi’nin hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür. Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Aham için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Aham, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir.

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 15:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin
Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar
Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel
YORUMLAR 1
  • Cindella 05.07.2021 17:32
    Urmila sana komiklik cook yakisiyor kotu biri olma komik ve şen ol sana boyle yakisiyor Gopi cocuguna yakin oluyor cokuda dahada uzaklasiyor uzatmayin ya
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet