Bıçak Sırtı - 98. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bıçak Sırtı 98. bölümüyle izle7.com'da. Bıçak Sırtı dizisi yayınlanmış tüm bölümleriyle izle7.com'da

Bıçak Sırtı’nda bu bölüm Parinita Swara ve Ragini’den intikam almak için harekete geçer.  Sahil ise Swara’yı yeniden elde edebilmek için bir plan hazırlar. Swara’nın hayatı tehlikede mi?

98. Bölüm Özeti

Tüm yaptıkları ortaya çıkan Parinita evden kovulur. Fakat onca şeye rağmen akıllanmayan Parinita Ragini’yi tehdit etmek için evi arar. Telefonu ise Adash açar. Ragini Parinita’nın kendisiyle ilgili gerçekleri Adash’a anlatmasından korkar. Ragini annesi ve doğacak kardeşiyle ilgili planlarını Swara’ya anlatmak ister fakat başarılı olamaz. Parinita Ragini’den intikam almak için Sharmishtha’nın evine gider. Öte yandan Sahil yeniden ortaya çıkar ve Swara’ya bir tuzak hazırlar. Sahil’in planı ne?

Birbirine zıt karakterde iki genç kızın ailelerinin kavgalarına rağmen yürüttükleri sıcacık dostluğunun öyküsünün anlatıldığı Bıçak Sırtı, izleyicisinin içini ısıtacak. Dizi, Kalküta’da yaşayan iki ailenin etrafında geçmektedir. Bunlardan biri Marwarlı, diğeri ise Bengalli bir ailedir. Swara Sanskaar Maheshwari, Bengalli bir aileden gelen modern, açık fikirli, neşeli ve duygusal bir kızdır. Ragini ise Marwarlı ailenin utangaç, içine kapanık ve geleneklerine oldukça bağlı kızıdır. Swara’nın annesi ve Ragini’nin babası geçmişte gizli bir ilişki yaşar. Swara ve Ragini’nin aileleri birbirlerine komşu olmalarına rağmen iki aile arasında sürekli kavga yaşanmaktadır. İki aile iyi geçinememesine rağmen Swara ve Ragini sorunları birlikte çözmeye çalışır.


Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015
YORUMLAR 4
  • BAHAR 27.01.2021 05:37
    Elif mübarek ne destan yazmışsın...
  • Elif 26.07.2020 18:21
    Sahilin telefondaki resim kendi resmimi yoksa Gabriel Macht mi? sevdiğim oyunculardandır.
  • Elif 26.07.2020 16:59
    Sujataa seviyorum seni dürüstsün çoğu zaman dürüstlükle patavatsızlık arasındaki ince çizgiyi kaçırıyorsun ama çoğunlukla benim içimden geçeni dile getiriyorsun Annapurna ablandan daha iyi çocuklar yetiştirdin sanskar bir numarayla süper Uttara da zararsız mantıklı iyi kız ama Annapurna seviyorum ama laki ve Adash da başarız oldular.
Daha fazla yorum görüntüle