Bıçak Sırtı - 55. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bıçak Sırtı 55. bölümüyle izle7.com'da. Bıçak Sırtı dizisi yayınlanmış tüm bölümleriyle izle7.com'da.

Bıçak Sırtı’nda bu bölüm Lukşi’nin Ragini’yi kaçırdığı ortaya çıkınca Parvati onun hapse atılmasını sağlar. Parvati’nin şartıyla evin sahibi olan Ragini’nin planı ne?  

55. Bölüm

Swara Ragini’yi kaçıran kişinin Lukşi olduğunu ortaya çıkarır. Artık kaçacak yeri kalmayan Lukşi her şeyi itiraf etmek zorunda kalır. Parvati ondan şikayetçi olarak hapse girmesini sağlar. Lukşi’nin ailesi ondan şikayetini geri çekmesini ister. Sanskar Swara’nın evine dönme kararına çok üzülür ve ona sitem eder. Ragini Maheshvari ailesinin evinin sahibi olur. Ragini tüm yetkiyi eline alınca Lukşi ve ailesini zor durumda bırakır. Gücü eline geçiren Ragini Parvati’ye zafer tablosunu gösterir. Parvati Ragini’nin planlarını öğrenince ne yapacak?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015
YORUMLAR 2
  • sude 27.12.2020 03:19
    Swara ve cadı tırnakları
  • Kim bum 12.12.2019 05:31
    Bir insana turuncu bu kadar mı yakışır, Sanskarrr