Bıçak Sırtı - 41. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bıçak Sırtı 41. bölümüyle izle7.com'da. Bıçak Sırtı dizisi yayınlanmış tüm bölümleriyle izle7.com'da

Bıçak Sırtı’nda bu bölüm Sanskar Ragini’nin planlarını ortaya çıkarmak için onu Lukşi ile tehdit eder. Fakat Ragini Swara ve Sanskar’ı şok edecek bir plan hazırlar. Swara Ragini’nin şartlarını öğrenince ne yapacak?

41. Bölüm

Sanskar Swara’ya aşkını ilan eder. Swara ise onun aşkına karşılık vermeyeceğini söyler. Sanskar Ragini’nin tüm yalanlarını ortaya çıkarmak için Lukşi’yi kaçırtır. Swara Lukşi’ye zarar verdiği için Sanskar’a kızar. Sanskar, Swara’nın Lukşi’ye hala bir şeyler hissettiğini anlayınca yıkılır. Ragini ise Sanskar’ın tüm planlarını bozacak bir hamle yapar ve Sharmishtha’yı kaçırır. Swara annesinin Ragini tarafından kaçırıldığını öğrenince şok olur. Ragini Sharmishtha’yı serbest bırakmak için Swara’dan ne isteyecek?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015
YORUMLAR 3
  • Elif 25.12.2020 19:59
    Yanlış önsüzü sanskaar aslı swara senin hayatında olduğu için çok canın yanacak.
  • seray 28.11.2019 20:24
    bu boyle olmamas lazim ragini herseyi ortaya cikarsin yalanarini
  • Kim bum 28.11.2019 04:25
    Nehre düşmeyip o hastaneye gitmeseydi yine inanmıycaktı m*l laksha. S*lak o çocuk ya beyni olmadığını her bölümde gorüyoruz. Bir zamanlar çok sevdiği swaraya bu kadar inanmayıp da raginiye nasıl bu kadar inanıyor laksha onu anlayamıyorum yani neden. ?? Hayır o kadar plan yaptılar lakshyayı kaçįrdılar yine evlenmek zorunda kaldılar yine ragini yine bela.. uffff çıldırcaammm..
Daha fazla yorum görüntüle