Bıçak Sırtı - 33. Bölüm

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bıçak Sırtı 33. bölümüyle izle7.com'da. Bıçak Sırtı dizisi yayınlanmış tüm bölümleriyle izle7.com'da

Bıçak Sırtı’nda bu bölüm Swara Ragini’nin oyunlarını ortaya çıkarmak için Sanskar’la evlenir. Bu evliliğin sahte olduğunu düşünen Ragini harekete geçer ve bir plan hazırlar. Ragini bu planda başarılı olabilecek mi?

33. Bölüm 

Swara ve Sanskar herkesten gizli bir şekilde evlenir. Ragini dahil tüm aile bu haber karşısında şok olur. Sanskar’ın ailesi Swara’yı gelin olarak kabul eder. Ragini’nin yalanlarını ortaya çıkarmak isteyen Swara Sanskar’la ortak hareket eder. Ragini ise bu evliliğin kendi evliliğine zarar vereceğini düşünerek tedirgin olur. Swara’nın sahte bir evlilik yaptığını düşünen Ragini onu uyarır. Fakat Swara artık Ragini’ye karşı daha sert davranır. Swara’ya karşı iyice bilenen Ragini evliliğin sahte olduğunu ispatlayabilecek mi?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015
YORUMLAR 2
  • Kim bum 22.11.2019 04:21
    Eşle dostu ayıramıyosun heralde lakshya. Allahım ya halâ swarayı seviyorsun nefretin bu yüzden . Gidip de nasıl raginiyle evlenirsin sen ya öfkelendin bir anda evlendin, bu kadar kolay mı evlilik... !? İçim parçalandı be Swara ♡ Laskhya ya ölümüne.. ama nerde :'((( gece herkes ağladı ama ertesi gün törende maşallah herkes güzel güzel kimsenin gözü şişmemiş :D no gerçek hayat.
  • gul 20.11.2019 03:47
    bence o sinsiyi dövcem ikiyüzlü