Dünyayı Geziyorum - Singapur | 10 Kasım 2019

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Özlem Tunca bu bölüm, uzak doğunun en güzel ülkelerinden biri olan zenginliği ile dikkat çeken Singapur’u keşfe çıktı.

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum bu bölüm Singapur’a dair tüm merak edilenleri, gidince mutlaka görülmesi gereken noktaları ekrana taşıdı. Türklerden vize istemeyen, doğal güzelliklerin yanı sıra görkemli binaları ile göz dolduran Singapur gezildi. Dünyanın en işlek limanına sahip olan Singapur’un, ticaret merkezi haline gelmesini anlatan Tunca, küçük ada ülkesinde yapılacak turistik faaliyetleri izleyicilerle paylaştı. Limanın ortasında yer alan meşhur gemi otelin terasına çıkan Özlem Tunca, Singapur’a seyir terasından baktı ve sonsuzluk havuzundan görsel şöleni ekrana getirdi. Özlem Tunca izleyicileri ayak basılmamış, sessiz ve huzurlu Sentosa Adası’nda deniz ve maviye doyurdu.

Özlem Tunca ve minik gezgin Yakupcan ayrıca, Singapur’un simgesi olarak kabul edilen orkidenin bin bir çeşidinin bulunduğu, ilginç yetiştirme tekniklerinin kullanıldığı orkide bahçesini ziyaret etti.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet