Dünyayı Geziyorum - Güney Kore-5 | 14 Temmuz 2019

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu bölüm görenleri kendisine hayran bırakan Güney Kore’deki keşfini sürdürdü.

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor. Özlem Tunca bu bölüm Güney Kore’nin başkenti Seul’den gezisine devam etti. Dünyayı Geziyorum ekibi ilk olarak Güney Kore’nin en büyük ve gelişmiş şehri Seul caddelerini gezdi. Seul’deki gündelik hayata göz atan Özlem Tunca, şehrin tarihini izleyicileri için anlattı. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı Güney Kore’nin en çok turist çeken bölgelerinden tema park oldu. İlginç yapıların, eğlenceli oyuncakların yer aldığı parkta keyifli anlar yaşayan Özlem Tunca, Yakupcan’la birlikte parkın tadını çıkardı. Dünyayı Geziyorum ekibi Seul’den sonra rotasını İcheon şehrine çevirdi. Çini ve seramikleriyle ünlü şehrin doğal güzelliklerini görüntüleyen Tunca sanat ve tabiatın harmanlanışına hayran kaldı. Yakupcan ise çömlek tezgahının başına geçip kendi başına bir çömlek yaptı.

Özlem Tunca’nın son durağı ise Güney Kore’nin pazarları oldu. Her tezgahta ginseng bitkisine rastlayan Özlem Tunca, bitkinin faydalarını ve Güney Koreliler için önemini izleyicileri için öğrendi.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet