Sev Yeter - 260. Bölüm

Kanal 7 Hint dizisi Sev Yeter 19 Haziran Çarşamba günü yayınlanan son bölümü 260. bölümüyle izle7.com'da. Sev Yeter’de bu akşam Raman ve Ruhi arasındaki gerilim İshita’nın çabaları sayesinde sona erer. Fakat bu sefer Suheyl’in kuzeni Raman ve Romi’yi hapse attırmak ister. Kiriti amacına ulaşabilecek mi?

Raman Suheyl’i Ruhi’nin odasında görünce onu dövmeye başlar. Yediği dayak sonucunda hastaneye kaldırılır. Babasının yaptıkları karşısında şok olan Ruhi onunla küser. Aralarındaki gerginliği bitirmek isteyen İshita ise onlara bir oyun oynar ve konuşmalarını sağlar. İshita’nın planı işe yarar ve Ruhi ile Raman barışır. Suheyl’in kuzeni Kiriti ise Raman ve Romi’den şikayetçi olur. Polisle birlikte Bhala ailesinin evine dayanan Kiriti Suheyl’in intikamını alacağını söyler. Kiriti’nin asıl amacına ulaşacak mı?

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 22:00’de Kanal 7’de…

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram
YORUMLAR 1
  • Nilgün 10.05.2023 16:05
    Süheyl sen de eline ayağına sahip ol be adam. Raman zaten zar zor izin vermişti konsere. Ne diye kızın saçına başına dokunuyorsun.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet