İftar SaatiNecmettin Nursaçan ile - 16 Mayıs 2019

On bir ayın sultanı Ramazan’ın coşkusu bu yıl da Kanal 7 ekranlarında yaşanıyor. Muhsin Bay’ın sunumu Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle ekrana gelecek olan İftar Saati, iftar heyecanını izleyicisiyle birlikte yaşamaya hazırlanıyor.

Müslümanların sabırsızlıkla beklediği Ramazan ayı geliyor, heyecanı Kanal 7 ekranlarında yaşanıyor. Gönüllerin sohbete, ruhların ibadete doyacağı Ramazan ayının tüm maneviyatı Kanal 7’de ekrana taşınıyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, Kanal 7 ekranlarının başarılı ismi Muhsin Bay’ın sunumuyla İftar Saati her gün farklı konularla izleyicisini bilgilendirirken akıllara takılan konuları aydınlığa kavuşturacak. İftar Saati, iftar vaktinin yaklaşmasıyla evlerde yaşanan tatlı heyecana Ramazan sohbetleriyle eşlik edecek. Necmettin Nursaçan, dini konularda özen gerektiren konuları, Ramazan ayının insanlara kazandırdıklarını, bu mübarek ayda yapılacak özel ibadetleri canlı yayında anlatacak.

Ramazan’a özel hoş sohbetler, İslam’ı yaşatan dini bilgiler ve duaların yanı sıra izleyicilerden gelen sorulara açıklayıcı cevaplar da İftar Saati’nde yer alacak. Programda ayrıca kutsal topraklardan çok özel görüntülerle İslam tarihine ışık tutulacak.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet