Dünyayı Geziyorum - Dubai-3 / Malta | 28 Nisan 2019

Dubai ve Malta'da seyahat ve tatil yapmak isteyenler. Dubai ve Malta'da nereler gezilir, Dubai ve Malta'ya nasıl gidilir, Dubai ve Malta'da yaşam, vize hakkında bilinmesi gerekenler Özlem Tunca'nın sunumu ile Dünyayı Geziyorum'da. Yurt dışı tatili, seyahat, gezi ve daha bir çok şey bu program'da. 

#DünyayıGeziyorum #Dubai #Malta

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta iki farklı kültür olan Dubai ve Malta Adası’ndan çok özel bir bölümle evlere konuk olacak. 

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor. Özlem Tunca bu hafta ilk olarak lüksün ve gösterişin adresi Dubai’den izleyici karşısına çıkacak. Özlem Tunca’nın Dubai’deki ilk durağı Palmiye Adaları oldu. Adanın özelliklerini anlatan Özlem Tunca, adadan renkli görüntüler derledi. Adada kısa bir plaj gezintisi yapan Tunca, soluğu dünyanın en büyük çiçek bahçesinde aldı. Göz kamaştıran çiçek düzenlemelerini gören Dünyayı Geziyorum ekibi manzaraya hayran kaldı. Dünyayı Geziyorum ekibinin bu haftaki ikinci durağı ise Akdeniz’in meşhur tatil bölgesi Malta Adası oldu. Malta Adası’nın en meşhur caddesini dolaşan Özlem Tunca Malta’nın tarihiyle ilgili bilgi verdi. Şövalyeler döneminde inşa edilen şehrin mimarisine hayran kalan Özlem Tunca Malta halkıyla keyifli sohbetlere imza attı. 

11. yüzyılda hüküm süren şövalyelerin adaya bıraktığı eserleri merak eden Dünyayı Geziyorum ekibi Zırh Müzesi’ni dolaştı. Şövalyelerin Osmanlı kuşatmasından sonra inşa ettikleri St. John katedralini gezen Özlem Tunca katedralin ihtişamı karşısında gözlerine inanamadı.

Farklı kültürlerin renkli görüntülerle harmanlanıp izleyiciye aktarıldığı ‘Dünyayı Geziyorum’ yeni bölümleri ile her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet