Necmettin Nursaçan'la Sohbetler - 20 Nisan 2019

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, başarılı sunucu Muhsin Bay’ın sunumuyla ekrana gelen Nursaçan’la Sohbetler’de; İslamiyet’e dair merak edilenler, Müslümanlar için önemli olan değerler ve müminlerin günlük hayatta dikkat etmesi gereken hususlar Kur’an-ı Kerim rehberliğinde ele alındı.

Necmettin Nursaçan, “Ramazanda mesleki zorluk nedeniyle oruç tutmamanın günahı nedir? Şu anda cennet ve cehennem var mıdır? Nazar boncuğu takmak günah mıdır? Kıyamet ne zaman kopacak?” sorularını yanıtladı.

“Ramazanda mesleki zorluk nedeniyle oruç tutmamanın günahı nedir?” sorusuna Necmettin Nursaçan, mesleki zorluk nedeniyle oruç tutmama diye bir şey olmadığını, işlerin Ramazan ayına göre planlanmasının doğru olacağını, eğer ki oruç tutulmazsa gününe gün kaza edilmesi gerektiğini açıkladı.

“Nazar boncuğu takmak günah mıdır?” sorusuna ise Nursaçan, nazar diye bir şey olduğunu fakat bundan korunmak için nazar boncuğu gibi şeyler takılmaması gerektiğini, dua, sadaka ile nazardan korunulabileceğini belirtti.

 ‘Nursaçan’la Sohbetler’ Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle her Cumartesi 09:50’de Kanal 7’de…

 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet