Dünyayı Geziyorum - Küba-3 | 7 Nisan 2019

Kuba'da seyahat ve tatil yapmak isteyenler. Küba'da nereler gezilir, Küba'ya nasıl gidilir, Küba.'da yaşam, vize hakkında bilinmesi gerekenler Özlem Tunca'nın sunumu ile Dünyayı Geziyorum'da. Yurt dışı tatili, seyahat, gezi ve daha bir çok şey bu program'da. 

#DünyayıGeziyorum #Küba #Seyahat

***

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından birbirinden ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta rengarenk caddeleri, samimi ve içten insanlarıyla Küba’dan evlere konuk olacak. 

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşamları, farklı hayat tarzlarını ve benzersiz manzaraları görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum ekranlardaki yerini alıyor. Özlem Tunca bu hafta da renkli ülke Küba’dan izleyici karşısına çıkacak. İlk olarak Havana’da caddeyi turlayarak, Küba’nın en önemli aktivitelerinden birini gerçekleştiren Tunca, klasik arabaya binip, rengarenk evlerin süslediği sokaklarda dolaşacak. Dünyayı Geziyorum ekibi bölge rehberiyle, uzun palmiye ağaçlarının yetiştiği, birbirinden güzel tropikal ağaçların göz kamaştırdığı Vinales Vadisini ziyaret edecek. Küba’nın en meşhur duraklarından olan milyonlarca yıllık mağaralar hakkında bilgiler verilecek. Şehrin en güzel ve en büyük parkında Atatürk büstünün bulunmasının yanı sıra, Kübalı bir vatandaşın Türk bayrağını yanında taşıması ekibe duygusal anlar yaşatacak.

Dünyayı Geziyorum’un son durağı ise Küba’nın benzersiz kordon boyu Malecon olacak. Atlantik Okyanus’una açılan kordon boyunu gezen Özlem Tunca, Malecon’un doğal esintisinin tadını çıkaracak.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet