Dünyayı Geziyorum - Küba | 24 Mart 2019

Zanzibar'da seyahat ve tatil yapmak isteyenler. Küba'da nereler gezilir, Küba'ya nasıl gidilir, Küba.'da yaşam, vize hakkında bilinmesi gerekenler Özlem Tunca'nın sunumu ile Dünyayı Geziyorum'da. Yurt dışı tatili, seyahat, gezi ve daha bir çok şey bu program'da. 

#DünyayıGeziyorum #Küba #Seyahat

***

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta rengarenk caddeleri, sıcakkanlı insanlarıyla Küba’dan evlere konuk olacak. 

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor. Özlem Tunca bu hafta zamanın bir başka aktığı Küba’dan izleyici karşısına çıkacak. Özlem Tunca Küba’da ilk olarak cadde turuna çıktı. Caddede rengarenk klasik arabaları gören Özlem Tunca, bu benzersiz antika araçların Küba’ya gelişini anlattı. Dünyayı Geziyorum ekibi bölge rehberiyle Katedral Meydanı’na gitti. Küba’nın tarihini rehberden dinleyen Özlem Tunca duyduklarından çok etkilendi. İspanyolların izlerinin bulunduğu meydana adını veren katedrali gezen Özlem Tunca, katedraldeki ince detaylara hayran kaldı. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra Havana sokaklarını dolaştı. Bölge halkının yaşamını gözlemlemek isteyen Özlem Tunca onlarla sohbet etti. 

Farklı kültürlerin renkli görüntülerle harmanlanıp izleyiciye aktarıldığı ‘Dünyayı Geziyorum’ yeni bölümleri ile her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet