Dünyayı Geziyorum - Zanzibar-3 | 17 Mart 2019

Zanzibar'da seyahat ve tatil yapmak isteyenler. Zanzibar'da nereler gezilir, Zanzibar' nasıl gidilir, Zanzibar'da yaşam, vize hakkında bilinmesi gerekenler Özlem Tunca'nın sunumu ile Dünyayı Geziyorum'da. Yurt dışı tatili, seyahat, gezi ve daha bir çok şey bu program'da. 

#DünyayıGeziyorum #Zanzibar #Seyahat

***

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta Zanzibar’daki son bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. 

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor. Özlem Tunca bu hafta tropikal iklimiyle görenleri kendisine hayran bırakan Zanzibar gezisine kaldığı yerden devam ediyor. Özlem Tunca Zanzibar’da bu hafta ilk olarak kumsala gitti. Plajda rüzgar sörfü yapanları gören Özlem Tunca su sporlarına merak saldı. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra rotasını şehrin merkezinde yer alan köle pazarına çevirdi. Tarihte kölelerin yaşadıkları zulümleri anlatan Özlem tunca duygu dolu anlar yaşadı. Burada yaşanan duygusal anlardan sonra Dünyayı Geziyorum ekibi soluğu Zanzibar bahçelerinde aldı. Çeşit çeşit baharatların yer aldığı Zanzibar bahçelerini dolaşan Tunca, birbirinden güzel kokan baharatların arasında kendini kaybetti. 

Farklı kültürlerin renkli görüntülerle harmanlanıp izleyiciye aktarıldığı ‘Dünyayı Geziyorum’ yeni bölümleri ile her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet