Dr. Feridun Kunak Show - 7 Mart 2019

Kanal 7 ekranların sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilinçlendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm beslenmede büyük bir öneme sahip olan ekmekle ilgili çok özel bilgilere yer verildi.

Programda “Sağlıklı ekmek nasıl yapılır? Hangi ekmekler tüketilmelidir? Hangi ekmekler tüketilmemelidir? Bir günde ne kadar ekmek tüketilmeli? Kaç çeşit ekmek vardır? Kandil simidi nasıl yapılır?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, bayat ekmeklerin nasıl değerlendirebileceğinin püf noktalarını izleyiciyle paylaştı. Kunak, bayat ekmeklerin fırında kızartılıp çorba veya köftede kullanılabileceğini, böylece ekmeklerin israf edilmeden bitirilebileceğini belirtti.

Kunak, tam tahıllı, tam buğday ve çavdar ekmeklerinin çok faydalı olduğunu, mutlaka tüketilmesi gerektiğini aktardı. İmkan varsa ekmeğin evde de yapılabileceğini söyleyen Kunak, mümkün olduğu kadar beyaz ekmek yenmemesi gerektiğini, her gün sabah kahvaltıda avuç içi kadar büyüklükte ekmek yenmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde tereyağı, yumurta, kabartma tozu, tuz, şeker, un ve mahlep olan günün anlam ve önemine özel kandil simidi yapımını da ekrana getirdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet