Dr. Feridun Kunak Show - 28 Şubat 2019

Kanal 7 ekranların sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilinçlendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm diyabet hakkında merak edilenlere yer verildi.

Programda “Diyabet nedir? Diyabet neden olur? Diyabetin belirtileri nelerdir? Diyabet nasıl geçer? Diyabete ne iyi gelir? Diyabet nasıl tedavi edilir? Diyabet tedavisinde nelere dikkat edilmeli? Şeker hastalığı nedir? Şeker hastalığı nasıl geçer? Şeker hastalığı belirtileri nelerdir? Şekeri düşürmek için ne yapılmalı? Şeker nasıl düşürülür? Şeker hastaları nasıl beslenmeli?” soruları cevaplandı.

Dr. Feridun Kunak, içerisinde limon, zeytin, zeytin yaprağı, ceviz yaprağı ve kuşburnu olan şeker hastalığına iyi gelen sirke yapımını izleyiciyle paylaştı. Kunak, sirkeyi yirmi gün beklettikten sonra süzüp yemekten önce bir fincan içilmesini tavsiye etti.

Kunak, içerisinde lahana ve mahlep olan şekeri düşüren çok özel kür tarifini verdi. Kunak, karışımı on beş dakika kaynattıktan sonra süzüp her yemekten önce bir bardak içilmesini önerdi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde kabuk tarçın, yeşil çay ve zeytin yaprağı olan insülin direncini düzenleyen doğal karışım tarifini de verdi. Kunak, karışımı beş dakika kaynatıp beş dakika demledikten sonra gün boyu içilmesi gerektiğini söyledi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet