Necmettin Nursaçan'la Sohbetler - 23 Şubat 2019

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, başarılı sunucu Muhsin Bay’ın sunumuyla ekrana gelen Nursaçan’la Sohbetler’de; İslamiyet’e dair merak edilenler, Müslümanlar için önemli olan değerler ve müminlerin günlük hayatta dikkat etmesi gereken hususlar Kur’an-ı Kerim rehberliğinde ele alındı.

Necmettin Nursaçan, “Rüyalar anlatılır mı? Kötü rüya neden anlatılmaz? Zekat nasıl verilir? Müslüman bir kişi gayrimüslim kişinin cenazesine katılabilir mi?” sorularını canlı yayında cevapladı.

Nursaçan, izleyicilerden gelen sorulara Kur’an-ı Kerim ışığında yanıt verdi. ““Rüyalar anlatılır mı?” sorusuna Necmettin Nursaçan, iyi rüya görüldüğünde çevreye anlatılabileceğini fakat kötü rüya görüldüğünde sol tarafa tükürüp kimseye anlatılmaması gerektiğini söyledi.

Başka bir izleyiciden gelen  “Müslüman bir kişi gayrimüslim kişinin cenazesine katılabilir mi?” sorusuna ise Nursaçan, Müslüman bir kişinin gayrimüslim cenazesine katılabileceğini, ikram edilen yiyecekleri yiyebileceğini fakat dua edemeyeceğini açıkladı.

‘Nursaçan’la Sohbetler’ Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle her Cumartesi 09:50’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet