Dünyayı Geziyorum - Laponya-2 | 24 Şubat 2019

Laponya'da seyahat ve tatil yapmak isteyenler.Laponya'da nereler gezilir,Laponya'ya nasıl gidilir, Laponya'da yaşam, vize hakkında bilinmesi gerekenler Özlem Tunca'nın sunumu ile Dünyayı Geziyorum'da. Yurtdışı tatili, seyahat, gezi ve daha bir çok şey bu program'da. 

***

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta Finlandiya’daki gezisine kaldığı yerden devam ediyor. 

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor. Özlem Tunca bu hafta masallar diyarı Finlandiya’daki gezisinin ikinci bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Özlem Tunca Laponya’da ilk olarak Haski köpeklerinin çektiği kızaklarla kar safarisine çıktı. Tunca, soğuk hava şartlarına uyumlu olan köpeklerin hızla kullandığı kızakta Yakupcan’la birlikte eğlenceli bir gezi gerçekleştirdi. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra buz kıran gemisiyle donmuş denizde ilginç bir yolculuğa açıldı. Gemide benzersiz bir gün doğumuna şahitlik eden Özlem Tunca gözlerine inanamadı. Laponya’da özel bir kıyafet giyerek buz tutmuş denizde turistler için buzları kırarak hazırlanmış özel bölgeye giren Özlem Tunca suyun üzerinde heyecan dolu anlar yaşadı. 

Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı tamamen kardan ve buzdan yapılan kale oldu. Dünyaca ünlü çizgi film karakterlerinin buz heykellerinin sergilendiği kaleyi gezen Yakupcan hayranlığını gizleyemedi. Özlem Tunca son olarak geleneksel bir Laponya evine konuk oldu. Evin her köşesini gezen Özlem Tunca filmlerden çıkmış gibi duran evde günlük yaşama tanıklık etti.

Farklı kültürlerin renkli görüntülerle harmanlanıp izleyiciye aktarıldığı ‘Dünyayı Geziyorum’ yeni bölümleri ile her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…

#DünyayıGeziyorum #Laponya #Seyahat

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet