Dünyayı Geziyorum - Laponya | 17 Şubat 2019

Laponya'da seyahat ve tatil yapmak isteyenler.Laponya'da nereler gezilir,Laponya'ya nasıl gidilir, Laponya'da yaşam, vize hakkında bilinmesi gerekenler Özlem Tunca'nın sunumu ile Dünyayı Geziyorum'da. Yurtdışı tatili, seyahat, gezi ve daha bir çok şey bu program'da. 

#DünyayıGeziyorum #Laponya #Seyahat

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta bembeyaz kar manzaralarıyla Finlandiya Laponya’dan izleyici karşısına çıkıyor.  

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor. Özlem Tunca bu hafta masal dünyasından fırlamış gibi duran Finlandiya Laponya’dan evlere konuk oluyor. Finlandiya’ya varır varmaz kendisini doğaya atan Özlem Tunca ilk olarak geyiklerin çektiği kızaklarla safariye gitti. Laponya’nın çamlarla bezeli ormanında benzersiz bir geziye çıkan Dünyayı Geziyorum ekibi kar ve ormanın uyumuna hayran kaldı. Safarinin sonunda geyik çiftliğine giden Özlem Tunca ve Yakupcan geyikleri elleriyle beslerken renkli görüntülere imza attı. Soğuk bir iklimin hüküm sürdüğü Finlandiya’da tamamen buzdan yapılmış bir otelin olduğunu duyan Özlem Tunca soluğu bu otelde aldı. Mevcut her detayın buzun şekillendirilmesiyle oluştuğunu gören Tunca gözlerine inanamadı.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak donmuş gölün üzerinde özel kar araçlarıyla   keyifli bir geziye çıktı. Laponya’nın muhteşem ormanları arasında gezen Özlem Tunca izleyicileri için benzersiz görüntüler derledi. 

Farklı kültürlerin renkli görüntülerle harmanlanıp izleyiciye aktarıldığı ‘Dünyayı Geziyorum’ yeni bölümleri ile her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet