Başkent Kulisi - Numan Kurtulmuş - 10 Şubat 2019

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kanal 7 Ankara temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu 'Başkent Kulisi' programına konuk oldu. Kurtulmuş gündeme dair soruları cevaplarken beka tartışmaları ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş TBMM Başkanlığı ile ilgili; "Bundan sonra Meclis'te bir başkan seçilecek kimin ne olacağını da sayın Cumhurbaşkanımız verecektir. Meclisin çok güçlü olması önümüzdeki dönemin gereklerinden biridir. Ben hiç bir şey demiyorum hayatım boyunca hiç bir göreve talip olmadım. Ortaya çıkacak istişareler sonucu bir karar verilecek." açıklamasından bulundu.

Kurtulmuş, yaklaşan 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili olarak da şunları söyledi; "Belediye Başkanlarımızdan şehri yönetirken adalet, emanet ve sadakat bekliyoruz. Milletin paralarıyla okutmuşsun, pilot yapmışsın sonra bu namussuz adam kendi milletinin vatandaşının üstüne bomba yağdırıyor. Evet sadakati var ama nereye Pensilvanya'ya...  Bazı kritik illerde hangi partinin adayı öne çıkıyorsa diğer parti adayını çekebilir ama bu çok kısıtlı ve sınırlıdır. Bir kaç ilimizde söz konusu bir durumdur.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş af ile ilgili bir soruya da; "Af ile ilgili iki parti görüşmelerini sürdürüyor. Toplumsal talepleri gözardı edemeyiz." dedi. Ayrıca seçim anketlerinde ortaya çıkan sonuçlarla ilgili şunları söyledi; "Anketlerde AK Parti'nin bu seçimlerde en ufak bir sıkıntısı yok. Seçim sonuçlarında da açık ara birinci parti olarak çıkacak. Geçtiğimiz dönem aldığımız oyların üstünde oy almayı planlıyoruz."

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar Kanal 7 ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet