Cuma Sohbetleri - 8 Şubat 2019

İslamiyet’i gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarmak ve ahiret hayatını güzelleştirmek için bilinmesi gerekenler Cuma Sohbetleri’nde izleyiciye aktarılmaya devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Muhsin Bay’ın sunumu ve emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın anlatımlarıyla ekrana yansıyan Cuma Sohbetleri her hafta Cuma namazından önce bilgilendiriyor.

Necmettin Nursaçan, “Sure bilmeden namaz kılınır mı? Namaz kılarken okunan surelerin sıralaması olur mu? Kimlerin cenaze namazı kılınmaz? Tövbenin şartları nelerdir? Ezan bitmeden namaz kılınır mı?” sorularını yanıtladı.

“Sure bilmeden namaz kılınır mı?” sorusuna Necmettin Nursaçan, sureler okunmadan namazın kabul olmayacağını, surelerin ezberlenip namazın öyle kılınması gerektiğini açıkladı.

“Kimlerin cenaze namazı kılınmaz?” sorusuna ise Nursaçan, devlete baş kaldıranın ve ölü doğan bebeğin cenaze namazının kılınmayacağını söyleyerek izleyicilerin akıllarına takılan soruları yanıtladı.

Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla Cuma Sohbetleri her Cuma 09.30’da canlı yayınla Kanal 7'de.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet