Gündüz Gece - Bursa/İnegöl | 19 Ocak 2019

Türkiye gezilecek yerler, gezmek, seyahat etmek isteyenler Türkücü Kürşat Gündüz Gece Bursa İnegöl bölümünde tarihi mekanları ve yöresel yemekleri ekranlarınıza taşıdı.

Sevilen türkücü Kürşat’ın eğlenceli sunumuyla Anadolu’nun saklı kalmış güzelliklerini ekrana getiren Gündüz Gece izleyicisini gezdiriyor. Gündüz Gece, bu hafta Bursa’daki gezisine kaldığı yerden devam ediyor.

Anadolu’nun keşfedilmeyi bekleyen köşeleri Kürşat’ın neşe dolu sunumuyla Gündüz Gece’de izleyiciyle buluşuyor. Gündüz Gece bu hafta yeşiliyle, samimi insanları ve lezzetli yemekleriyle Bursa’dan izleyici karşısına çıkacak. Kürşat bu hafta ilk olarak 1326 yılında Bursa’nın fethi ile kurulan Bursa Mehterhanesi’ne gitti. Kürşat mehter takımının sergilediği gösteriyle duygu dolu anlar yaşadı. Bursa’nın köylerini dolaşan Gündüz Gece ekibi soluğu köylülerin yanında aldı. Pancar pekmezi yapıldığını duyunca çok şaşıran Kürşat köylülerden pancar pekmezinin faydalarını dinledi. Bursa’da okçuluk sporunun çok önemli olduğunu öğrenen Gündüz Gece ekibi okçuluk okuluna gitti. Ok ve yayı eline alan Kürşat hocasını epeyce uğraştırdı.

Gündüz Gece’nin bir sonraki durağı İnegöl’ün adını dünyaya duyuran mobilyacılar çarşısı oldu. İnegöl mobilyasının inceliklerini ustasından öğrenen Kürşat, onlarla birlikte eğlenceli bir sohbete imza attı.

#GündüzGece #Bursa #İnegöl


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet