Dr. Feridun Kunak Show - 15 Ocak 2019

Sağlıktan güzelliğe birçok farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm çocuk sahibi olmak isteyenler için çok önemli bilgilere yer verildi.

Programda “Yumurtlama nedir? Yumurtalıkları güçlendiren besinler nelerdir? Doğurganlığı olumlu ve olumsuz etkileyen faktörler nelerdir?  Tüp bebek nedir? Tüp bebek yönteminin farkı nedir? Rahim filmi ne zaman yapılır? Laparoskopi nedir? Miyom nedir?” soruları yanıt buldu.

Dr. Feridun Kunak, kadınlarda yumurtlamanın kişiden kişiye göre değiştiğini, genelde 28-30 günde bir olduğunu belirtti. Rahim bölgesinde iltihap varsa hamile kaldıktan sonra çocuğun düşebileceğini söyleyen Kunak, bunun için rahim kaslarının güçlendirilmesi gerektiğini açıkladı.

Feridun Kunak, içerisinde biberiye, oğul otu ve civan perçemi olan adet düzensizliğine iyi gelen, yumurtalıkları güçlendiren doğal karışım tarifini izleyicilere aktardı. Kunak, karışımı iki dakika kaynatıp iki dakika demledikten sonra süzüp bolca içilmesini önerdi.

Kunak, içerisinde, aslan pençesi ve zencefil olan adet düzensizliğine, yumurtalıkları güçlendiren kür tarifi verdi. Kunak, karışımı bir dakika kaynatıp bir dakika demledikten sonra içilmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde keten tohumu, hayıt tohumu, çörekotu ve ısırgan otu olan yumurtalıkları güçlendiren kür tarifini de aktardı. Kunak, karışımı bal ile karıştırıp yenmesini söyledi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR 1
  • Nazmi çakır 17.01.2019 14:28
    Hocam benim küçük yaştan beri belimden ağrı vardı doktura gittiğimde sol tarafta iki tane fındık olduğunu söyledi zaman ilerledikten sonra yaşım 54 oldu iki yıldan beri sol kalcamdahem cıkık hemde fıtık var ayakta olduğunda uyuşma oluyor bana yardımcı olursanız memmun olurum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet