Dr. Feridun Kunak Show - 17 Aralık 2018

Kanal 7’nin sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor. Programda bu bölüm kadınların korkulu rüyası meme kanseriyle ilgili bilinmesi gerekenler ekrana taşındı.

Programda “Meme kanseri nedir? Meme kanseri nasıl anlaşılır? Meme kanserinin belirtileri nelerdir? Meme kanseri genetik midir? Meme kanserinde erken tanı için ne yapılmalı? Meme kanserine ne iyi gelir? Erkeklerde meme kanseri olur mu?” soruları cevaplandı.

Kunak, meme kanserinin belirtilerini aktardı. Göğüste çökme varsa, deride kızarıklık, kaşıntı, iltihap varsa dikkate alınmasını, kişinin kendisini ayda bir kontrol etmesi gerektiğini, bir fark varsa doktora gidilmesini tavsiye etti.

Meme kanseri kadınlarda en sık görülen kanser türüdür. İleri evrelere ulaştığında yaşamı tehdit eden kanserde erken tanı sayesinde tamamen iyileşmek mümkün. Dr. Feridun Kunak, içerisinde portakal, kivi, çörekotu tozu ve sarımsak olan meme kanserinin oluşumuna engel olan çok özel sirke tarifini izleyicilerle paylaştı. Kunak, ilaç kullananların doktora başvurmadan karışımı içmemelerini tavsiye etti.

Kunak, içerisinde çörekotu ve zeytinyağı olan kanserden koruyan çok özel yağ tarifi verdi. Kunak, karışımı bir ay beklettikten sonra süzüp içilmesini önerdi.

Programda Serap Kunak ise içerisinde yeşil çay ve kil olan gençleştiren maske yapımını aktardı. Kunak, maske kuruyana kadar bekletip ardından yıkanmasını söyledi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet