Dr. Feridun Kunak Show - 11 Aralık 2018

Sağlıktan güzelliğe birçok farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor.

Programda “Karaciğer yağlanması neden olur? Karaciğer yağlanması nasıl tedavi edilir? Karaciğer yağlanmasının belirtileri nelerdir? Karaciğer yağlanması siroza neden olur mu?” soruları cevaplandı.

Programda bu bölüm vücudun temel organlarından karaciğerin işlevi ve sağlığı için bilinmesi gerekenler ele alındı.

Feridun Kunak, karaciğer bozulduğu zaman bütün vücudun dengesinin bozulduğunu, karaciğer yağlanmasının ise karaciğerin içerisindeki hücrelerin bozulmasıyla meydana geldiğini, daha ileri düzeydeki bozulmada ise siroza dönüşebileceğini belirtti.

Karaciğer, yaşamımızı devam ettirebilmemiz için oldukça önemli organlar arasındadır. Vücut sağlığı için oldukça önemli olan karaciğerde yağ birikmesi nedeniyle karaciğer yağlanması meydana gelir. Dr. Feridun Kunak, içerisinde greyfurt, zeytin yaprağı, deve dikeni tohumu ve bal olan karaciğer yağlanmasını önleyen çok özel sirke yapımını ekrana getirdi. Kunak, sirkeyi beklettikten sonra süzüp içilmesini, şeker hastalığı olanların bal koymamalarını tavsiye etti.

Kunak, içerisinde maydanoz, limon, elma, zencefil ve maden suyu olan karaciğer için detoks yapımını izleyicilerle paylaştı.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde yoğurt, kereviz, maydanoz, limon suyu ve ceviz olan karaciğer dostu doğal salata tarifini de izleyicilere aktardı.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet