Necmettin Nursaçan'la Sohbetler - 1 Aralık 2018

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, başarılı sunucu Muhsin Bay’ın sunumuyla ekrana gelen Nursaçan’la Sohbetler’de; İslamiyet’e dair merak edilenler, Müslümanlar için önemli olan değerler ve müminlerin günlük hayatta dikkat etmesi gereken hususlar Kur’an-ı Kerim rehberliğinde ele alındı.

Necmettin Nursaçan, “Gelecekten haber vermek günah mıdır? Sıkıntıdan kurtulmak için hangi dualar okunmalı? Büyüden nasıl korunulur? Kötü amaçlı bir muska bulunduğunda ne yapılmalı?” sorularını canlı yayında cevapladı.

Nursaçan, izleyicilerden gelen sorulara Kur’an-ı Kerim ışığında yanıt verdi. “Gelecekten haber vermek günah mıdır?” sorusuna Nursaçan, geleceği Hz. Muhammed’in de bilmediğini, Allah’tan başka geleceği bilenin olmadığını belirtti.

Başka bir izleyiciden gelen “Kötü amaçlı bir muska bulunduğunda ne yapılmalı?” sorusuna ise Nursaçan, muskanın toprağa gömülmesi, suya atılması ya da yakılması gerektiğini söyleyerek izleyicilerin akıllarına takılan soruları yanıtladı.

 ‘Nursaçan’la Sohbetler’ Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle her Cumartesi 09:50’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet