Dr. Feridun Kunak Show - 29 Kasım 2018

Kanal 7’nin sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor. Programda bugün dikkat edilmediği takdirde büyük sıkıntılara sebep olan kulak sağlığıyla ilgili önemli bilgiler ekrana taşındı.

Programda “Kulak sağlığını korumanın yolları nelerdir? Kulak iltihabı nasıl geçer? Kulak iltihabı nasıl tedavi edilir? Kulak çınlaması neden olur? Kulak çınlaması neyin belirtisidir? Vertigo nedir? Vertigonun belirtileri nelerdir?” soruları yanıtlandı.

Feridun Kunak, kulak çınlamasının vücuttaki kulak bölgesindeki bir ödemden dolayı olduğunu, fazla tuz yendiği zaman, kolesterol yüksek olduğu, şeker fazla olduğunda ise  kulak bölgesindeki kan damarlarında tıkanma meydana geldiğini ve ona bağlı olarak kulak çınlaması, duyma kayıplarının olabileceğini söyledi.

E vitamini, bazı vücut fonksiyonları için önemli rol oynayan besin maddesidir. Aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendirici, sağlıklı saç ve cilt bakımı için yardımcıdır. Dr. Feridun Kunak, kolesterol düşürücü, hücreleri yenileyici, vücut direncini güçlendiren, kulak çınlamalarına iyi gelen ev yapımı E vitamini yapımını ekrana getirdi. İçerisinde ay çekirdeği ve zeytinyağı olan E vitamini yapımını izleyicilere aktaran Kunak, günde bir saat güneşte bekletip on beş gün sonra sabahları bir çorba kaşığı içilmesini önerdi.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde maydanoz, mısır püskülü ve kiraz sapı olan vücuttan her türlü ödemi atmaya yarayan çok özel kür tarifini izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı on beş dakika kaynatıp içerisine limon suyu koyup süzdükten sonra içilmesini tavsiye etti.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet