Dr. Feridun Kunak Show - 28 Kasım 2018

Alternatif tıbbı modern tedavi yöntemleriyle harmanlayıp hastalarının dertlerine çözüm üreten Dr. Feridun Kunak Show’da bugün hayati önem taşıyan akciğerlerin sağlığını korumak için altın değerinde önerilere yer verildi.

Programda “Koah nedir? Koah belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? Nefes darlığı nasıl tedavi edilir? Astım nedir? Astım nasıl geçer? Akciğer kanseri tedavi edilir mi? Akciğer kanseri nasıl tedavi edilir? Akciğerin görevleri nelerdir?” soruları yanıtlandı.

Kunak, en ufak bir şeyde hemen ilaç kullanılmamasını, doktora danışılması gerektiğini, onun dışında zararı olabileceğini belirtti. Ayrıca Kunak, akciğerlerden sık sık hasta olunuyorsa, nefes alıp verme de sıkıntı varsa koah hastalığının belirtileri olabileceğini söyledi.

Düzgün nefes alıp verme iyi bir sağlık için esastır. Sağlıklı nefes alıp vermek için ise akciğerlerin korunması gerekmektedir. Dr. Feridun Kunak, akciğerleri koruyan kür tarifini paylaştı. İçerisinde ceviz perdesi ve limon suyu olan akciğerlere iyi gelen nefes yolunu açan çok özel kür tarifini izleyicilere aktaran Kunak, karışımı beş dakika kaynatıp süzdükten sonra içilmesini, ayrıca şeker hastası olmayanların içerisine kestane balı koymalarını tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde keçiboynuzu, kara üzüm ve zencefil olan akciğerleri, astımı rahatlatan doğal sirke yapımını ekrana getirdi. Kunak sirkeyi bekletip süzdükten sonra içilmesini önerdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet