Dr. Feridun Kunak Show - 14 Kasım 2018

Alternatif tıbbı modern tedavi yöntemleriyle harmanlayıp hastalarının dertlerine çözüm üreten Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm canlı ve gür saçlar için altın değerinde öneriler ekrana taşındı.

Programda “Saç dökülmesi neden olur? Saç dökülmesi nasıl önlenir? Sağlıklı saçlara sahip olmanın doğal yolları nelerdir? Saç beyazlaması nasıl önlenir? Kepek nasıl önlenir? Saçtaki kepeği önlemek için ne yapmak gerekir?” soruları cevaplandı.

Stresin, sıkıntının ve yanlış beslenmenin sebep olduğu saç dökülmeleri hem kadınlar hem de erkekler için oldukça sıkıntılı bir durumdur. Işıl ışıl parlayan, hacimli ve gür saçlara sahip olmak aslında o kadar zor değil. Feridun Kunak, içerisinde yumurta sarısı, zeytinyağı, bal olan saçları güçlendiren ve besleyen çok özel saç maskesi yapımını izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı bütün saça uygulayıp bir saat beklettikten sonra yıkanmasını tavsiye etti.

Kunak, içerisinde kantaronlu ozon yağı, biberiye yağı, çörekotu yağı ve susam yağı olan saç kepeklenmesini önleyen doğal yağ yapımını izleyiciye aktardı.

Programda ayrıca Kunak, içerisinde ayva çekirdeği ve sirke olan saçları kuvvetlendiren doğal kür tarifini de ekrana getirdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet