Dr. Feridun Kunak Show - 8 Kasım 2018

Kanal 7’nin sevilen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisinin sağlığını yakından takip ediyor.

Programda “Ayak sağlığını korumanın yolları nelerdir? Ayakkabı tercih ederken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Ayak mantarının belirtileri nelerdir? Ayak mantarı neden olur? Ayak mantarı nasıl geçer? Ayak mantarının tedavi yöntemleri nelerdir? Refleksoloji masajı nedir ve nasıl yapılır?” soruları cevaplandı.

Programda bu bölüm ayak sağlığını korumanın yolları anlatıldı.

Ayak ve tırnak mantarı çok yaygın bir cilt problemidir. Günlük yaşantıyı olumsuz etkileyen mantarların doğal çözümlerini Dr. Feridun Kunak ekrana getirdi. İçerisinde limon, adaçayı, nane, papatya, ve aynı sefa olan ayak ve tırnak mantarını önleyen doğal sirke yapımını aktaran Kunak, sirkeyi yirmi gün bekletip limonlar dibe çöktüğü zaman hazır hale geleceğini belirtti.

Kunak, içerisinde menengiç, zeytinyağı olan ayakları rahatlatan, ayrıca mide ağrılarına da iyi gelen menengiç yağı yapımını izleyiciyle paylaştı. Kunak, karışımı bir ay beklettikten sonra süzüp kullanılmasını önerdi.

Programda ayrıca, ayakkabı alırken dikkat edilmesi gerekenler canlı yayında uygulamalı olarak gösterildi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet