Dr. Feridun Kunak Show - 23 Ekim 2018

Sağlıktan güzelliğe, sanattan spora birçok alanda farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor.

Programda “Panik atak nedir? Panik ataktan kurtulmanın yolları nelerdir? Stres neden olur? Panik atak neden olur? Panik atağı tetikleyen durumlar nelerdir? Strese ne iyi gelir?” soruları yanıtlandı.

Programda bu bölüm panik atak ve strese karşı alınabilecek önlemler izleyicilere aktarıldı.

Feridun Kunak, B vitamininin bütün sinir sistemini düzelttiğini, mercimek, nohut, ekmek, yumurta gibi besinlerde B vitamini bulunduğunu ve tüketilmesini önerdi.

Kunak, stresten kurtulmak için lahana turşusu yiyip, kefir içilmesini, böylece probiyotik sisteminin düzelip stresi ve sıkıntıyı önleyeceğini belirtti.

Feridun Kunak, içerisinde mandalina, elma, melisa ve kantaron olan panik atağa ve strese iyi gelen çok özel sirke tarifi verdi.

Kunak, içerisinde avokado yaprağı, melisa, papatya ve rezene olan stresi azaltan doğal çay tarifini izleyicilerle paylaştı. Karışımı beş dakika kaynatıp beş dakika demledikten sonra süzüp içilmesini tavsiye eden Kunak, ardından rahatlatıcı lavanta çayı yapımını da ekrana getirdi. Kunak, lavantayı kaynattıktan sonra süzüp içilmesini önerdi.

Programda ayrıca Kunak, panik atak ve stresi azaltan akupunktur noktalarını canlı yayında uygulamalı olarak gösterdi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet